Az öröm tízparancsolata Mindennapok
  1. Minden reggel bízz abban, hogy ma jó napod lesz!Nevető lány lufikkal
  2. Mosolyogj, dicsérj!
  3. Lásd meg az emberek jó tulajdonságait!
  4. Űzd el a szomorúságot és a negatív gondolatokat!
  5. Kerüld a panaszkodást!
  6. Semmit ne kritizálj, ne ítélkezz!
  7. Munkádat szívesen és vidáman végezd!
  8. Látogatóidat mindig jóindulattal fogadd!
  9. Segítsd, vigasztald a szenvedőket!
  10. Adj és fogadd el, amit kapsz!

Ezt eredetileg Gaston Courtois francia katolikus pap fogalmazta meg, az általam közzétett verzió a mai szemléletünkre “lefordított” változat.

Amikor felgyülemlenek a felhők a fejünk felett, akkor nehéz elképzelni, hogy nemsokára újra kisüt a nap, de legbelül tudjuk, hogy minden helyzet átmeneti, és mindenből ki lehet lábalni. Ez a tízparancsolat segít abban, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat és visszataláljunk a belső egyensúlyunkhoz.


Gyerekkorom óta szeretek írni, de újságírás helyett vendéglátást és turizmust tanultam. Sajnos vagyis inkább szerencsére nem a közgazdász vonalon haladtam tovább, hanem az emberek felé fordultam és kis hazánk szálláshelyeit közvetítettem online. Majd a gyerekeim születésével figyelmem egyre inkább az egészség és női szépség felé fordult, elvégeztem a természetgyógyász képzést és reflexológiát tanultam. Blogomat szeretettel írom, mindabból a tudásból és tapasztalatból, amiket az évek alatt szereztem. Igyekszem újdonságokat és érdekességeket is mutatni, hogy lásd: az Élet milyen sokszínű és szép!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.