Banános smoothie Egészséges étrend

Egyik kedvencemet mutatom meg Neked, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon fogja a családod szeretni. Számomra a saját gyerekkoromat és a gyerekeim babakorát hozza vissza. Nem a különlegessége miatt szeretjük, pont ellenkezőleg. Teljesen egyszerűen elérhetőek a hozzávalói és pillanatok alatt kész.

Nyár végétől egész télen át készíthetjük, ha nyáron voltunk annyira szemfülesek, hogy eltettünk néhány kiló őszibarackot (meghámozva, félbevágva és mag nélkül szoktam eltenni).Banán, kálium, szeletelve

Hozzávalók:

  • 125 ml narancslé
  • 125 g joghurt (vaníliás a legfinomabb bele)
  • 2 banán
  • 1 őszibarack
  • Késhegynyi fahéj

A smoothie-k készítéséről találsz egy videót a blogon: Smoothie minden napra

Mindig a folyékony hozzávalókat öntöm a turmixgépbe, ezután beledobálom a banándarabokat és ha a fagyasztóból jutottam hozzá az őszibarackhoz, akkor még fagyos állapotában felkockázom. Kis fahéjjal meghintem, majd jó alaposan összeturmixolom.

Tápláló reggeliként, zabkekszet fogyasztva mellé igazán jó kezdet egy csodás naphoz!


Gyerekkorom óta szeretek írni, de újságírás helyett vendéglátást és turizmust tanultam. Sajnos vagyis inkább szerencsére nem a közgazdász vonalon haladtam tovább, hanem az emberek felé fordultam és kis hazánk szálláshelyeit közvetítettem online. Majd a gyerekeim születésével figyelmem egyre inkább az egészség és női szépség felé fordult, elvégeztem a természetgyógyász képzést és reflexológiát tanultam. Blogomat szeretettel írom, mindabból a tudásból és tapasztalatból, amiket az évek alatt szereztem. Igyekszem újdonságokat és érdekességeket is mutatni, hogy lásd: az Élet milyen sokszínű és szép!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.