Hogyan csináld? / Szépségápolás

Nagyon egyszerű módja van a kókuszolajos testradír elkészítésének, alig néhány összetevőre van szükségünk hozzá. Ajánlom a használatát, ha szeretnél megszabadulni az elhalt bőrrétegtől, és nyárra igazán ragyogó, egészséges bőrt szeretnél. Teljesen természetes összetevők, a kókuszolaj hidratálja és gyógyítja a bőrt, a masszában lévő cukor viszont gondoskodik a radírozó hatásról.

Hozzávalók:Kókuszolajos testradír üvegben

1 dl kókuszolaj

1 dl egyéb bázisolaj (pl. mandulaolaj, búzacsíra olaj vagy szezámolaj)

3 dl nádcukor

Miután a hozzávalókat összekevertük, töltsük jól zárható üveg(ek)be a testradírt. Kreativitásunkat nem kímélve díszíthetjük az üveget tetszés szerint.


Nagyon klassz ajándék barátnőknek vagy hölgy rokonoknak!

MKókuszolajos testradíregjegyzés:

A testradír sűrűségét szabályozhatjuk kisebb mennyiségű olaj hozzáadásával. Alapvetően ne várjunk sűrű állagú masszát. Véleményem szerint arcra túl durva szemcséjű, de lábfejre-sarokra és végtagokra tökéletes házi kencefice. :) Használat előtt keverjük fel, mert a cukor leülepszik az üveg aljára.

További ötletek a kókuszolaj felhasználására a szépségápolásban a blogomon (videóval)!

 


Gyerekkorom óta szeretek írni, de újságírás helyett vendéglátást és turizmust tanultam. Sajnos vagyis inkább szerencsére nem a közgazdász vonalon haladtam tovább, hanem az emberek felé fordultam és kis hazánk szálláshelyeit közvetítettem online. Majd a gyerekeim születésével figyelmem egyre inkább az egészség és női szépség felé fordult, elvégeztem a természetgyógyász képzést és reflexológiát tanultam. Blogomat szeretettel írom, mindabból a tudásból és tapasztalatból, amiket az évek alatt szereztem. Igyekszem újdonságokat és érdekességeket is mutatni, hogy lásd: az Élet milyen sokszínű és szép!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.